15 Mayıs 2010 Cumartesi

Filozof Doğa Adamı Mr.Fastfinger


Bay Hızlıparmak'ı kaç kişi tanıyordur bilemem. Kendisi tam bir doğa adamıdır. Harika doğa manzarasında gözlerini kapatıp doğayı dinlemeyi, ruhunu dinlendirmeyi, sessizliğin gücünden ilhamlanarak bir anda eline gitar alarak melodiler döktürmeyi çok sever Bay Hızlıparmak. Bazen size gitarla solo atma tekniklerini, ilgili tekniklerin adını, uçan halı üstünde solo atmayı öğretir. Akordiyonu ile kabiledeki cüceleri etkisi altına alan, gerçek hayattan soyutlayıp kendisine köle yapmak isteyen şeytanın karşısına geçerek gitarının ölümcül sololarıyla onu cehenneme yollamayı da bilen bir onur adamıdır Bay Hızlıparmak.

Aşağıda vereceğim adreste bunların hepsini yapabilirsiniz. İster solo atarsınız, ister uçan halıyı attığınız sololarla hareket ettirir ve düşmanları yenmeye çalışırsınız, ister şeytanı ölümcül sololarınızla cehenneme yollarsınız.

http://www.guitarshredshow.com/main.html#home

Verdiğim sitede pena işaretinin olduğu yerlere tıklayarak istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Özellikle "The Exploiding Guitar" kısmına tıkladığımda Bay Hızlıparmak'ın yardırmasyonları beni her seferinde diken diken eder. Çalabilmek için klavyenizin ana harf tuşlarına basmanız yeterlidir. Her bir tuş farklı bir teknik ve melodinin sesini verecektir. Hiçbir şey yapmasanız da dalgaların ve kuşların sesiyle dinlenebilirsiniz. Bay Hızlıparmak ile doğanın gizeminde kaybolmak oldukça zevkli.

Bay Hızlıparmak'ın hastasıyız.. Bay Hızlıparmak'ı yaratan, gerekli melodileri bizzat kendisi çalarak yükleyen şahsiyet ise Finlandiyalı Mika Tyyskä. Kendisi aslında serbest çalışan bir multimedya dizayncısı ve doğaçlamacı. Gitar ile olan bağı tamamen hobi.. Bu nasıl üstün bir hobiyse artık.


Bu da Mika abimizin yardırmasyonları.. Bizler Joe Satrianileri, Santanaları biliyoruz ama böyle deli cevherler de var yerkürede..

2 yorum:

Mert Kuyumcu dedi ki...

Merhaba Atilla,

Muazzam bir şey bu! Teşekkürler.

Sevgiler.

Atilla Çelik dedi ki...

Merhaba Mert,

Rica ederim. Beğenmene gerçekten çok sevindim. Bu siteyi yıllar önce keşfettiğimde çarpılmştım. Günlerce kafayı çizdirmiştim. İnanılmaz zevkli bir site. Çok ama çok eğlenceli. Özellikle Mr.Fastfinger'ın replikleri ve hareketleri beni çok güldürüyor. Kucağıma oturtup dövesim ve sevesim geliyor. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails