5 Mart 2010 Cuma

Supernatural - Eye Of The Tiger ve Dead Or Alive


Supernatural sevdiğim ve izlerken çok eğlendiğim dizilerden biridir. Sam ve Dean isimli iki kardeşi oynayan karakterlerden Dean karakteri ise replikleri ve tavırları ile diziye çok güzel, komik bir hava getiriyor. Doğaüstü bir çok olayın işlendiği dizide komik anların yanı sıra ardı sıra çalınıp duran meşhur Hard’n Heavy parçaları ise işin tadı, tuzu, biberi oluyor. Hele Dean’in gözbebeği olan 1967 Chevy Impala ise ayrı bir odak noktasıdır.

Öte yandan Rocky ile özdeşlemiş meşhur bir şarkı olan Survivor’ın Eye of the Tiger isimli efsane parçasını bilmeyen yoktur. Rocky’i izleyen herkesin hafızalarına kazınmıştır bu gaz melodiler.

Şimdi gelelim olaya. Bir gün Supernatural’da çekimler yapılırken Dean, Eye of the Tiger parçasıyla kamera arkasında kendisinden geçer ve film ekibini güldürmekten kırar geçer. Oldukça eğlenceli olan bu videoyu ne zaman izlesem acayip eğlenirim. Eminim siz de beğenirsiniz.

Ve asıl bomba video ise Dean ve Sam kardeşlerin gaza gelip yaptıkları düetten gelsin. 3. sezon 16. bölümde moralleri bozuk olan iki kardeş Impala'larında Bon Jovi'nin Dead or Alive parçasıyla gaza gelirler ve kendi sesleriyle söylerler. Bu bölümü ilk izlediğimde darmadağın olmuştum. Dehşet güzel bir sahneydi.

Tabii blogumu ilk açtığım zamanlarda yine aynı diziden paylaştığım bu efsane sahneyi de unutmamak lazım. Tüm benliğimi kaybettiğim bir sahneydi: http://kayipzamaninpesinde.blogspot.com/2009/08/supernaturalda-queensrychedan-silent.html






4 yorum:

benimben dedi ki...

yazının altına bahsettiğin videoları koymuşsun ama ben daha yazı bitmeden sabırsızlıkla videoları izlemek istediğim için aşağıda ne var diye bakmadan youtuba girdim :)

supernatural izlemiyorum, ev arkadaşım izliyor diye arada bir kaç bölüme bakmıştım. ama müzikleri cidden trash ruhunu hoplatıyor insanın.

Jordi Metal dedi ki...

KAç zamandır seyretmiyorum supernatural'ı arada bi bakmak lazım demekki :)

Çavlan dedi ki...

ahahaha ilk videoya koptum!

nihansu dedi ki...

Çok güldüm çokkk,
Hele ilk video süperdi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails