1 Haziran 2010 Salı

İnsan Değilsin Tabrett!


Geçtiğimiz haftalarda Legend of the Seeker isimli dizinin ikinci sezonu bitmişti. Üçüncü sezonu büyük bir ihtimalle yayınlanmayacak. Bu yüzden dizinin hayranları tarafından tepkiler verilmiş durumda. Gayet fantastik olan bu dizi üst seviye kalitede olmasa bile çok eğlenceli ve hoş bir diziydi. Başlangıçta bana garip gelse de bölümler ilerledikçe beni içine çekmiş ve gerçekten eğlendirmişti.


Dizide Mord'Sith adı verilen karakterler var. Küçük bir kızken ailelerinden kaçırılıp tüm olumlu duyguları kendilerinden alınıp öfke, nefret, acı gibi ne kadar kötü duygular varsa benliklerine yüklenen ve duygusuz işkencecilere çevirilen karakterlerdir. Sevgi, merhamet, olumlu duygu denen hislerden eser bile yoktur ruhlarında. Bu Mord'Sithlerden birini Cara karakteriyle oynayan Avustralyalı Tabrett Bethell güzelliği, o soğuk, duygusuz ve vahşi bakışlarıyla beni benden almıştır. Sonrasında Cara'mız iyilerin yanında yer alıyor ve olumlu duygular kazanmaya başlıyor.


Diziyi izlerken Tabrett'i ne zaman görsem insan olup olmadığını sorguluyorum. Hemşerisi Kewell ile izdivaçta bulunsalardı yerküreye nasıl yavrular sunarlardı merak etmiyor değilim. :)

İnsan değilsin işte Tabrett!



4 yorum:

Dreamtime dedi ki...

Hayatımız dizi oldu yemin ederim :D

Atilla Çelik dedi ki...

Öncelikle hayatımız iş hayatı oldu, ne diyeyim. :) Sonrasında müzikti, sinemaydı, diziydi hayatın güzel bir tarafına adım atıyoruz. ben bu günler için çoluk çocuğa karışmadım. :))))

Bu arada herhalde son sinema filmini 1 ay önce falan izledim yahu Seyhan'ım. Dizi üstüne dizi bitiriyorum. Sırasıyla Spartacus, The Vampire Diaries, True Blood, Legend of the Seeker'ı sıfırdan izleyip bitirdim. Bu hengamede izlememiş olduğum Flashforward, Supernatural, Fringe gibi dizilerin minimum 10 bölümünü falan da izledim. Ayrı dünyalarda kayboldum. :)

Artık gelsin şu 2 Temmuz diyorum, başka da bir şey demiyorum. :)

Adsız dedi ki...

Abimi hiç bu filmi izlerkenki gibi görmemiştim :) Nasıl olurda bi hatun milletini bu kadar beğenir ve bu kadar dehşet yorumlar yapar, çok ilginç gerçekten alacagum oni sana agabeyy merak etmeyesun :)

Atilla Çelik dedi ki...

Ulan zilli, sanki bu diziyi yan yana izlemiyormuşuz gibi. Bir dahakinde sakallarıma ve saçlarıma daha iyi hizmet bekliyorum abisinin zillisi. :)

Al baha oni, fiyati ne ise veruruk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails