4 Ağustos 2010 Çarşamba

Gojira Vokalisti Apocalyptica'nın Son Albümünde Yardırırsa


24 Ağustos tarihinde Apocalyptica'nın '7th Symphony' isimli yeni albümü çıkacak. Albümde yer alacak 'Bring Them To Light' isimli parçayı vokaliyle şenlendiren Gojira'nın ön adamı Joseph Duplantier. Bu albüm önceki Apocalyptica albümlerine nazaran sert olacak gibi görünüyor. Joseph abimizin nasıl yardırdığını görmek isteyenler göz atsınlar.

Buradan beni haberdar ettiği için Seyhan'ıma bir selam çakıyorum. Hemen aşağıda yer alan yakışılıksına yapıştırıyorum onu. :)



Apocalyptica - Bring Them To Light found on Hardcore

6 yorum:

Dreamtime dedi ki...

Hastasıyım! Son konserlerini izledin mi?Blogda paylaşmıştım.Orda da yardırıyorlar feci.Ah ulan ah :/

Atilla Çelik dedi ki...

Şu kerataları hangi ara çıplak gözle izleyeceğiz yahu? :)

Code-444 dedi ki...

''From Mars To Sirius'' dinlemiş olduğum en klas, en sayko metal albümlerinden biri. Mario Duplantier de Neil Peart ile birlikte tarzını en bi sevdiğim davulcudur.

Gorod ve Hacride de arıza Fransız yardırgaçlarından. Fransa böyle devam etsin. Valla Euro 2016'yı elimizden aldılar diye kızamıyorum bile:))

-Çüş!! O kadar da değil-

Atilla Çelik dedi ki...

Gorod gerçekten iyi bir gruptur. Yine Fransa'dan Teknik Progresif Death yapan Symbyosis vardır. Onları da çok severim. Dagoba'yı da unutmamak lazım. :) Dagoba da çok hayvandır.

Code-444 dedi ki...

Symbyosis gerçekten çok farklı bir grup(tu), muhteşem(di)ler. Özellikle de ikinci albümleri: ''On The Wings Of Phoenix''; tam anlamıyla bi müzik ziyafetiydi...

Zaten son albümleri de o oldu, ne yazıkki. Dağıldılar sanırım ??

Atilla Çelik dedi ki...

Aradan 5 yıl geçti. Hala bir şey çıkarmadılar. Dağılmış da görülmüyorlar. İşin o tarafını ben de anlayabilmiş değilim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails