28 Ağustos 2010 Cumartesi

Güzellik ve Yetenek


1982 doğumlu Güney Koreli Kim Ah-Joong gizli kalmış yeteneklerden biri olsa gerek. Aktris, model ve muazzam bir sese sahip bir şarkıcı. Güney Kore’de oldukça popüler bir isim. 2006 tarihli “200 Pounds Beauty” isimli film ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu film harika müziklere sahiptir ve çok sıcaktır. Sevdiğim filmler listesinde yer almaktadır.


Kim Ah-Joong’un 2006 yılında 24 yaşında olduğunu düşünürsek, bu yaşta bir çok yeteneği üzerinde barındırmak ilginç olsa gerek. Biz 24’ümüze geldiğimizde iş hayatına atılıyorduk. Bu tür kişiliklerin yanında kendimizi bazen kabız hissetmiyor değiliz.


Güney Korelilere acayip bir zaafım vardır, garip hissederim kendimi. Şehvetli bir şey değil bu ama. Kırılgan hissettiriyor. Gerçi kendisi bana göre yerkürenin en güzel kadınlarından biridir.

“200 Pounds Beuaty” filminden şu iki videoyu izlemek yeterince fikir verir yeteneği hakkında. Özellikle “Maria” parçası müthiş. Harika bir performans.







2 yorum:

Baran ULUDAĞ dedi ki...

Atilla abi, Song Ji Hyo'yuda seversin, mutlaka araştır. 'Efsane prens' dizisinde ki Yesoya rolü müthiş mesela. Bilmiyorum, sever misin güney kore dizilerini.

Atilla Çelik dedi ki...

Bayağı bir Kore filmi ve dizisi izledim ama zannedersem o diziyi izlemedim. Bi göz atmak lazım. O da bir içim suymuş :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails