10 Eylül 2009 Perşembe

Blogum Galatasaray Dergisi'nde!



Dün çok sevindirici bir haberle güne başlamıştım. Değerli bir Galatasaraylı arkadaşım olan Arzu Keskin, dün sabah Galatasaray Dergisi’nde blogumun tanıtıldığından bahsetmiş ve çok heyecanlanmıştım. Dergimizin abonesi olduğum için heyecanla bekliyordum. Nihayet dergimiz bu sabah elime ulaştı.

Öncelikle blogumdan çok hoşlandıklarından bahsetmelerinden dolayı gururum okşanmadı dersem yalan söylemiş olurum. “Ankara’dan zaten kötü yazar çıkmaz” ifadesini kullanmaları ise yüzümü kızarttı ve çok mahcup ettiler beni. Galatasaray Dergisi çalışanlarımıza, bloguma yer verdikleri ve kullandıkları ifadeler için çok teşekkür ediyorum.

17 yorum:

Abdullah TAŞAN dedi ki...

Süper, gerçekten çok sevindim. Gurur duydum.

Atilla Çelik dedi ki...

Teşekkürler Abdullah Bey...

Serapbenbuyrun dedi ki...

Kutlarım abi :) haber verdiğin içinse tekrar teşekkür ederim..

Atilla Çelik dedi ki...

Teşekkür ederim Serap. Sizin blogunuzla aynı sayıda yer almak çok güzel oldu. Ne de olsa blogun başlangıcını yapan ve emek veren kişisin. Bu da kader ortaklığı olsa gerek. :)

mischa dedi ki...

Dün akşam gördüm. Seni tanımasam da mutlu oldum takip ettiğim bir siteyi görünce. Tebrik ediyorum seni...

Atilla Çelik dedi ki...

Asıl ben teşekkür ederim, eğer kum tanecikleri değerli zamanları ifade edecekse, bir kaç kum taneciğini bu blogda harcadığın için...

Tamer dedi ki...

Tebrik Ederim Atilla abi :) Darısı Melih Şabanoğlu ile birlikte GS Tv de ki programlara :)

Atilla Çelik dedi ki...

Teşekkür ederim Tamerciğim. Yok, o kadar da değil. :)

Burak Eren dedi ki...

Müzik yarışmaları vardır orada en iyi çıkış yapan sanatçıyı seçerler. Bazı sanatçılar zaten sanatçıdır ama albüm çıkarmadıkları için pek ortada gezmezler. Ama bilinirlerki büyük isimlerdir. Atilla abi sende öyleydin albüm yaptın ve en iyi çıkış yapan sanatçı oldun :D:D

Atilla Çelik dedi ki...

Estağfurullah Burakçığım. Övgülerin en büyüğü hep senden geliyor zaten ve her seferinde mahcup oluyorum.

NuRi ÜlgeR dedi ki...

Tebrikler sayın Atilla Çelik.
Bizler de takip etmekten zevk alıyoruz blogunu.
Nice başarılara.

Oğuzhan Yeşil dedi ki...

Tebrik ederim Atilla Abi sende ki cevher sonunda keşfedildi :D

Atilla Çelik dedi ki...

Merhaba arkadaşlar, asıl ben teşekkür ederim. Cevher sonunda keşfedildi olarak bakmayalım aslında. Sadece su üstüne çıkmıyordum, kendi teknemde kendi nehrimde salınıyordum. Son zamanlarda bunları insanlarla paylaşmaya başladım, haberdar olmaya başladılar ve hal böyle olunca üzerinde konuşulmaya başlandı.

Ibrahim Eren dedi ki...

Süpersin Atilla abi...iste senin yazilarini gördükce ben bosuna demiyorum bu Türk Medyasinda ne Tuhaf adamlar Yorum yazarda senin gibi bilgili birisinin Güzel yazilari bir Köse de yer bulmaz..?

Atilla Çelik dedi ki...

Yorumun için çok teşekkür İbrahimciğim. Estağfurullah. Bilgili küpü çok ama çok insan var gerçekten, sadece medyanın işine gelmez. Misal bir Melih Şabanoğlu abimiz var; paylaşımları, bilgisi, karakteri, yazıları ile ülkemizin en nadide parçalarından biri ama sokaktan geçen birine sorsan o kim der, ama beş para etmeyecek bir çok spor yazarı(!)nı çok iyi bilir.

Dreamtime dedi ki...

adam 30'undan sonra meşhur oldu yaw :D

Atilla Çelik dedi ki...

Kırkımdan sonra da beni teneşir paklar, değil mi Seyhan'ım?

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails