25 Mayıs 2010 Salı

Gelinliğin Karanlık Tarafı ve İntikam!


ABD'de yaşayan Kevin Cotter 12 yıllık eşi tarafından terk edilir. Eşi bütün eşyalarını alır gider. Tek bir eşyasını bırakır. O da gelinliğidir. Kadın çekip giderken kocasına "bu gelinlikle istediğini yapabilirsin" der laf sokarcasına. Kevin Cotter ise sen misin bunu diyen misali, kendisine bırakılan gelinliği 101 şekilde kullanabileceğine dair yola çıkmış. Bunları kendi blogunda yayımlamaya başlamış.

Arkadaş kendisini olaya öyle kaptırmış ki şimdilik 23 kullanım şekli bulabilmiş. Gelinliğin Darth Vader kostümü olarak kullanmaktan krampon sileceği, makarna süzgeci, ter bezi, masa örtüsü, yoga minderi, diş ipi, dizlik olarak kullanmaya kadar fonksiyonu olduğunu öğreniyoruz böylece. :) Devamı da gelecekmiş. Manyak herifin incilerle süslü gelinliği hangi alanlarda kullanabildiğini görmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli:

http://myexwifesweddingdress.com/

Darth Vader gelinliğine bittim!


2 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Gri, imaj değişimi :)

Atilla Çelik dedi ki...

Eski beyaz parlak görüntü insanların gözünü çok alıyormuş. O yüzden gözü daha az rahatsız edecek ve ışığıyla rahatsız etmeyecek bir renk seçmek zorunda kaldım Burakçım. Yoksa imaj boş. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails