25 Mayıs 2010 Salı

Harry Kewell'ın Sonuna Kadar Yanında Olanlar?


Harry Kewell'a dair son zamanlarda çok şey yazılıp çizildi. Sakatlık ve yaşlılık gibi bahanelerin dönüp durduğu bir düzlemde Harry Kewell gibi Galatasaray ruhu ile özdeşleşmiş bir insanın taraftarlara, Sarı Kırmızı armaya doğru düzgün veda edemeden yollanacak oluşu gurur kırıcı. Öte yandan tüm düşünceleri bir potada erittiğimizde bazı arkadaşlarımızca da Galatasaray'a onca emek vermiş yerli oyunculara gösterilmeyen vefanın neden yabancı bir futbolcuya gösterilmesi gerektiği üzerinde duranlar da var. Kewell'ın en büyük destekçilerinden olduğum bilinen bir gerçek beni tanıyanlarca. Kewell'a dair alınan karara yönelik olarak bir çok şey yazılıp çizildi. Ben ise çok üzüldüğüm için hâlâ yazacak ruh yapısını yakalayamadım.

Herneyse, asıl anlatmak istediğim konuya döneyim. Ülkemizde Harry Kewell'a duyulan sevgi ortada. Onun için açılan sayfalar mevcut. Bu sayfalardan biri ise Harrykewellfan.net. İlgili hayran sitesi Harry Kewell'ın gönderilmemesi ve yeniden sözleşme imzalanması için bir kampanya başlattı. Aslında tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıya erişerek en azından görüşlerinizi paylaşarak da olsa destekçi olmanız.

http://harrykewellfan.net/harry-kewellin-goz-gore-gore-takimdan-ayrilmasina-goz-yummuyoruz.html

3 yorum:

Dreamtime dedi ki...

Keşke taraftara bakılarak karar verilse ama sanmam :(

Baran ULUDAĞ dedi ki...

Atilla abi, düşüncelerimizi çok güzel yazmışsın. Ayrıca bu yoğun temponda beni kırmadığın için de teşekkürler ederim. Ellerine, yüreğine sağlık. Umarım senin de desteğin ile bir çok kişi bu kampanya için destek gösterir. Sağ ol var ol.
(Baran)

Atilla Çelik dedi ki...

Rica ederim Baran, ne demek. Her zaman..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails